Modalități de plată și livrare

Livrare în România

                  

Livrare rapidă oriunde în România prin Cargus curierat rapid, în 24-48 de ore cu doar 15 lei.

Livrare gratuită oriunde în România, prin Cargus curierat rapid, la comenzile peste 150 de lei.

Comandă până în ora 15:00 de luni pana vineri și îți expediem coletul în aceeași zi ca tu să îl primești a doua zi ( în cazul zilelor lucrătoare ).

La primul colet comandat și neridicat, ne rezervăm dreptul de a nu mai livra cu ramburs persoanei respective, fiind necesară plata în avans, online prin card bancar.

Rezervarea produselor se poate face pe maxim 7 zile calendaristice.

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactati telefonic la nr 0751 374 919, sau folosind formularul de contact! Livrare în Uniunea Europeană

                  

Livrare rapidă prin DHL, în termen de 2-5 zile lucrătoare.

La livrările în afara României, acceptăm doar plata online cu cardul.

Costul transportului este 79.99 lei.

Lista țărilor în care livrăm: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Olanda, Polonia, Portugalia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Ungaria.

Pentru detalii suplimentare nu ezitați să ne contactati telefonic la nr 0751 374 919, sau folosind formularul de contact!Modalități de plată:

Ramburs - plătiți în momentul în care primiți coletul. (valabil doar pentru România)

Online prin card bancar - puteți opta pentru plata cu cardul, în momentul în care finalizați comanda. După introducerea datelor dvs., la metoda de plata selectati Online prin card bancar. După ce dați click pe Continuă, va apărea un buton Plătește, care o să vă trimită pe site-ul RomCard. Plata dvs. este complet securizată, efectuându-se integral pe site-ul romcard (secure11gw.ro). ElisFashion.ro nu va obține sau salva datele cardului dvs.